NOVAGLASS este o societate de avangarda în productia de membrane impermeabilizante pe baza de bitum-polimeri, care a fost înfiintata în anul 1983.
Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor în sectorul produselor impermeabilizante cât si al petrochimiei, societatea a înregistrat o evolutie pozitiva, devenind leader în domeniu.
Societatea are o suprafata construita de 11.000 mp în cadrul unui parc de 100.000 mp.
Cele doua linii de productie de conceptie moderna si laboratorul echipat cu aparatura si instrumente de înalta tehnicitate sunt deservite de personal cu înalta calificare.
Continua investitie în implementarea noului, în crearea de noi produse si optimizarea celor existente, precum si îmbunatatirea diverselor procedee de programare si control a materiilor prime, a productiei, a activitatii de cercetare-proiectare, a consultantei si asistentei tehnice, a facut posibila obtinerea în 1996 a certificatului SAQ urmat de certificatul ISO 9001, iar în anul 2003 a UNI- EN ISO 9001 – 2000.
Datorita atingerii acestui obiectiv, gama de produse impermeabilizante NOVAGLASS este în masura sa satisfaca orice cerere din diverse sectoare de aplicare.


Download Our Brochure


  • img
  • img


[/row]

We hope that our ideas can be accessed


To do this, we have established our business operates in four, self-supporting manner: